Over Ons

Neem contact op

Ons werk - Uw winst

Duidelijke tarieven, maximale betrokkenheid en een scherp oog voor kostenbesparing. Dát is wat een MKB-ondernemer graag ziet bij zijn administratiekantoor.

Iedereen die wel eens een naheffingsaanslag van de belastingdienst heeft ontvangen, weet wat gemoedsrust waard is: vele uren gaan verloren aan het schrijven van bezwaarschriften, terwijl de belastinginspecteur blijft volharden in zijn standpunt. Het is fijn als u een deskundig en betrouwbaar contactpersoon heeft in de vorm van Administratiekantoor Den Haag, die al dit soort zaken snel en efficient voor u afhandelt.

De zekerheden van Administratiekantoor Den Haag

Een goed administratiekantoor verdient zichzelf snel terug. Hoe snel is afhankelijk van allerlei factoren. Benieuwd naar uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op.

 • #1

  Mensenwerk Mensenwerk

  Voor ons draait het niet alleen om cijfers. Sterker nog: mensen komen bij mij op de eerste plaats. In ons advies houden wij rekening met de achtergrond en de persoonlijke wensen van de ondernemer.

 • #2

  Unieke aanpak

  Door de unieke aanpak is er alle ruimte voor die extra aandacht. En dus ook voor een open en transparante manier van samenwerken. Die aanpak maakt dat MKB-ondernemers zich direct thuis voelen bij Administratiekantoor Den Haag .

 • #3

  Sterk netwerk

  Administratiekantoor Den Haag biedt een compleet dienstenpakket. Daarvoor zetten wij niet alleen mijn eigen kennis en ervaring in. Voor een aantal diensten doe doen wij een beroep op de partners uit ons uitgebreide netwerk. Stuk voor stuk specialisten die uitstekend werk leveren.

 • #4

  Duidelijk over kosten

  Als ondernemer wilt u duidelijkheid over uw financiën. Wij helpen u daarbij. Niet alleen met heldere rapporten en concrete adviezen. Maar ook met een scherp tarief dat aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

 • Financiële administratie

 • Adviezen

 • Financiële planning