Veelgestelde vragen aan ons administratiekantoor

Neem contact op

Veelgestelde vragen aan ons administratiekantoor

Voor de laagste tarieven dient u bij ons administratiekantoor te zijn. Onze cliënten weten uit ervaring dat een jaarrekening opstellen, een boekhouding voeren of een belastingaangifte invullen helemaal niet duur hoeft te zijn. Het klinkt te mooi om waar te zijn en dus krijgen wij regelmatig van kritische ondernemers allerhande vragen ingestuurd. Wij vinden dat helemaal niet erg, want wij doen wat wij beloven: het leveren van betaalbare diensten tegen hoge kwaliteit met veel persoonlijke service.

Stel een vraag aan ons administratiekantoor

Om onze medewerkers toch wat te ontlasten vindt u hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij, stel deze vraag dan nu!

Hoe werkt Administratiekantoor Den Haag in de praktijk?

Wij runnen ons kantoor vanuit den haag, dit betekent dat wij vanuit hier alle administratieve handelingen die nodig zijn uitvoeren. Het bespreken van jaarstukken, aangiften of het beantwoorden van vragen doen wij bij voorkeur bij op ons kantoor.

Waarin onderscheidt Administraties Den Haag zich van andere kantoren en boekhouders qua kwaliteit?

Onze mensen zijn bezig met of hebben de theorie opleiding tot Accountant-Administratieconsulent voltooid. Wij zijn bij uitstek de financiële adviseur voor het midden- en kleinbedrijf. Onze permanente educatie waarborgt dat wij op de hoogte zijn van allerhande nieuwe(fiscale)wet- en regelgeving.

Wat is het belang van een goed administratiekantoor?

U dient zich bewust te zijn van het feit dat de kwaliteit van uw administratiekantoor(medewerkers)zich vertaalt in de belastingaangifte. Door het missen van fiscale kansen kunt u duizenden euro’s teveel belasting betalen. Of nog erger is het wanneer uw administratiekantoor regelgeving niet goed toepast met als gevolg hoge naheffingsaanslagen van de belastingdienst.

Wie is aansprakelijk voor mijn belastingaangifte?

Het is belangrijk om te weten dat u altijd verantwoordelijk bent voor de (gevolgen van de) ingediende belastingaangifte, ook al is deze door uw boekhouder verzorgd en ook al zijn daar grove fouten in gemaakt. Zolang uw boekhouder maar een akkoord van u heeft is hij ingedekt. U doet er dus goed aan een administratiekantoor of boekhouder te nemen die u vertrouwt en terzake deskundig is. Wij zijn ons bewust van onze taak en uw verantwoordelijkheid richting fiscus.

Share this post?

admin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *