De werkwijze van ons administratiekantoor

Neem contact op

De werkwijze van ons administratiekantoor

De werkwijze van ons administratiekantoor laat zicht omschrijven als meedenkend, servicegericht en pro-actief. Als accountants in spé kunt u nu ook eens ervaren hoe het is om een normaal duurbetaalde professional te gebruiken voor uw kleine boekhouding of het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Daarnaast is onze werkwijze voor u als klant zeer betaalbaar. Wij geven u dan ook graag een kijkje achter de schermen. Hieronder geven wij u de voornaamste achtergronden over hoe ons administratiekantoor er in slaagt deskundige en toch betaalbare dienstverlening te kunnen aanbieden aan haar cliënten.

Ons administratiekantoor kan u als ondernemer helpen bij de administratieve rompslomp, die het importeren van goederen met zich meebrengt. De daadwerkelijke invoer laat u het best verzorgen door een ervaren expediteur. Helaas stoppen de regeltjes niet bij de grens en kunnen wij het daarna van uw expediteur overnemen. Door het voeren van de administratie in overeenstemming met de wettelijke voorschriften of het invullen van uw aangifte omzetbelasting. Wij zijn u graag van dienst.

Share this post?

admin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *